A Nemzet nettó 630 ezre

» » futószalag / 


Ennyit kap ugyanis a Nemzet Színésze. A nyugdíj mellé. Egy olyan színész, aki mögött egy elképesztően sikeres pálya, sokszor Kossuth-díj, vagyon és anyagi biztonság áll. 630 ezer a nyugdíjas évekre. Ez négy-öt átlagfizetés. Amiért napi nyolc órát kell rohadni a munkában. És megkapják, mert mulatni, demonstrálni és pénzt elbaszni, azt nagyon tud a magyar (kormány).

 

Az olimpiai győztesek 35 év felett kapják a járadékot, miközben már egyszer, kétszer, ezerszer meg lettek jutalmazva az olimpiai éremért. De ez az ország nagyvonalú, a közösből elvett pénz pedig senkinek sem fáj.

 

 

És eközben ott vannak azok az élsportolók, akik belenyomorodtak az arany hajszolásába, és a rokkantnyugdíjukból a rezsit sem tudják kifizetni. Vagy ott vannak azok a színészek, akik nem kaptak filmes szerepeket, akik vidéki színházakban szolgálták a magyar kultúrát évtizedeken át. Ők nyomorogjanak csak. Kit érdekelnek, le vannak szarva.

 

Mi csak az aranyat szeretjük. Csak a sikert szeretjük. Ha segíthetünk húsz embernek érdemben, vagy elbaszhatjuk egyre, de ott bulit is szervezhetünk, hogy még a kedvenc politikusaink is fotózkodhassanak, mi nem habozunk. Havi 630 ezer nem tétel. Majd megfogjuk a rászorulókon.

TrollParádé:

comments powered by Disqus