szerző / Más Tolla

Ünnepi genderprovokáció

» » írás

2019. A nő: megjelent a háborús fronton, és úgy van vele, hogy csatázik a faszom – békét vagy atombombát! A férfi: megjelent a szülőszobán, és beájul a vajúdó nő alá. Amelyik férfi nem, azt úgy hívják hogy szülés-nőgyógyász, és ha ő ott nem lenne, és le nem ᾿vezetné᾿ a szülést, akkor az a gyerek bizony, hogy soha ki sem jönne az anyja hasából.


Az emberi méltóság elvesztéséről

» » idegen tollak

Ahhoz, hogy másokat megalázz és megfélemlíts, először neked kell feladnod az emberi méltóságodat. Azzal szemben viszont, aki így feladja a méltóságát, a "vereség", a megalázás egymást követő gesztusai kitüntetést jelentenek.


Köztársaság 4.0

» » írás

Ám mit is várunk a ráadástól, a Negyedik Köztársaság leendő közszolgáitól és tisztviselőitől?


Arafel…

» » írás

Ám azzal, hogy végső elkeseredettségükben eme „értelmiségiek᾿ újra elővették a legalattomosabb érvet, az antiszemita aduászt, azzal végérvényesen átlépték az objektivitás vörös vonalát. Bárcsak valaki elmagyarázná eme díszpéldányoknak, hogy miként jelenthetne már egy olyan vezető politikus veszedelmet a zsidóságra, akinek a legszűkebb körében nem egy zsidó honfitársunk is munkálkodik.


Abcúg!

» » írás

Gúny méltán ostorozhatja a teljes ellenzéket, ám most nem a felelősség terhét kellene méricskélni, hanem felocsúdni a lélekmardosó kábulatból, és reményt adni nekünk, azoknak, akiket csak kormányozni akar Orbán Viktor, nem szolgálni.


Macisajtos narancsbefőtt – egy tündér(rém)mese vége?

» » írás

Az ország újfent három részre szakadt, legalábbis a vélemények vérpatakos rónaságain. Az egyik kompánia bősz mocskolódások közepette törekszik megtartani uradalmát, a másik társaság néhol heves, máshol visszafogottabb, de fortyogó zúgolódásával igyekszik túlharsogni a regnáló erőt kiszolgáló médialakájok őrjöngő zajszennyét.


Kérem, frissítse Homo Sapiens-ét a legújabb Poszthumánra!

» » írás

Az egyre gyorsabb és kiszámíthatatlanabb ütemben fejlődő technológiai vágta, azonban kiváló televénye lett az ideának, melynek végső célja, hogy mindörökre túllépjen az ember a természeti korlátain. A távlati cél pedig nem kevesebb, minthogy Ádám és Teremtője ujja, örökre eggyé forrhasson.


A genderek már a spájzban vannak!

» » írás

Ha a kereskedelmi tévézés, az újságírás és a politikai párbeszéd jelenlegi formáját megmutatnánk harminc évvel ezelőtti önmagunknak, elhánynánk magunkat, de miután a kárhozat lassan halad, pusztán állandósult gyomorémelygést érzünk.


A prostituált-kérdésről

» » írás

Itt többnyire óradíjas alapon nyújtják a szolgáltatást, 5.000-15.000 egy óra, szimpátia, népszerűség stb. alapján. A lányok maguk döntenek a munkakörülményeikről, maguk döntenek hogy kinek milyen szolgáltatást hajlandóak nyújtani (egyáltalán hajlandóak-e)


Mindenki: Gyerek gyereknek farkasa.

» » írás

A Mindenki egy gyenge film. Az egész ország a tenyerén hordozza, mert Oscart nyert, De a Mindenki egy gyenge film, sőt, ami nagyobb baj: a Mindenki egy hazug film. Olyan gyenge és ugyanazért hazug, amiért a "Spielberg (fizetési) listája" is egy rossz , hamis film volt.