Melegek csicskája: Orbán

» » írás / 

 

Mindenki fordítva térdepel a ló alatt: a sajtó, a Momentum Mozgalom és valamennyi honfitársunk, aki sunyiban heteró pornót sasol a neten, és a harmadik tubus kézkrémet fogyasztja a héten, miközben az análpápa, Pierre Woodman ipari mennyiségben kúrja seggbe Kelet-Európa fiatal tenyészkancáit.

Ebben az országban akkor vonulnak utcára a buzik, akkor rázzák a széjjelkúrt seggüket, és bizonytalanítják el szexuális identitásukban keresztény és konzervatív magyarok védtelen gyermekeit, ha azt Orbán Viktor úgy akarja. Putyin és Erdoğan olyan illiberális államférfiak, akiknek számára – milyen különös – elfogadhatatlan a buzipropaganda a köztereken, akiknek számára elfogadhatatlan, hogy orosz és török emberek heteroszexuális gyermekeit agresszív, fartúró buzik molesztálják végkimerülésig Moszkva és Isztambul utcáin. Putyin és Erdoğan illiberális államaiban nincs buziparádé.

Orbán Viktor velük ellentétben nem tiltja be a buzeránsok menetét. Orbán Viktor megígérte és gránitba véste a keresztény Magyarországot, aztán nem csak engedi megrendezni a Gay Pride-ot, de keresztény és konzervatív emberek adójából fizetett rendőröket küld a deviánsok védelmére – épp, ahogy Gyurcsány tette. Hiába volt itt kétharmad, hiába lett itt új Alaptörvény, hiába buzizta le Vonát, Orbán Viktor a buzik seggét nyalja kifulladásig: inkább flörtöl a Parlamentben Vonával, de eszében sincs ténylegesen fellépni a keresztény értékek védelmében.

Keresztény és konzervatív magyarok, tegyük fel magunknak a kérdést: miért engedi Orbán Viktor, hogy ellepjék Budapestet a repedtseggűek? Négy lehetséges választ találtam, de természetesen további magyarázatok is elképzelhetőek.

I. Orbán Viktor – Putyinnal és Erdoğannal ellentétben – maga is buzi. Este erre ropogtatja a brét.
II. Orbán Viktort – Putyinnal és Erdoğannal ellentétben – Soros György pén[is]zeli, melynek végső célja a buzi Magyarország.
III. Orbán Viktornak kisebb és puhább a fasza, mint Putyinnak és Erdoğannak.
IV. Isten óvja Orbán Viktort! Ha úgy akarja, mind buzik leszünk!

 

TrollParádé:

comments powered by Disqus