Mocskolási útmutató

» » írás / 

 

Az utóbbi hetekben az oldal követőinek, és ennek függvényeként a gyűlölködő trolloknak a száma egyaránt látványosan megnőtt, ezért szeretnék egy rövid mocskolási útmutató formájában segédanyagot adni a frissen érkezett felhasználók számára anyám mindennapos, gördülékeny lekurvázásának további elősegítése érdekében:

 

Számos alkalommal szerepeltem bulvárplatformokon, és kritizáltam bulvárszereplőket.. Kiáltsd: „Mocskos bulvárbohóc! Mindig is mondtam, hogy te is a rendszer része vagy!”

 

Hiszek a marihuána legalizálásában, a THC jótékony, rekreációs hatásában, továbbá élvezettel fogyasztok száraz fehér- és vörösborokat. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy egy alkoholista görény vagy, Puzsér, de csak most látom, hogy túlbecsültelek, te mocskos, drogos geci!”

 

Generalizált szorongással küzdök, hosszú évek óta járok pszichoterápiába. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy egy idegbeteg gyökér vagy te, Puzsér! Inkább szedd a gyógyszereidet, és ne pofázzál bele mindenbe, te beteg lelkű, nyomorult fasz!”

 

Négyszáz órát rádióztam, és két könyvet írtam a valaha volt legjobb filmekről, számos kulturális projekt rajongója vagyok, de ha valami nem tetszik, annak is hangot adok. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy egy megkeseredett fasz vagy te, Puzsér! Neked még Tóth Gabi sem elég jó?! Még a Pappa Pia sem elég szórakoztató?! Akkor legyél öngyilkos, te negatív köcsög!”

 

Igyekszem beleállni azokba a konfliktusokba, amelyeket a nyilvánosság szereplői lájkvadászatból, sógorságból-komaságból következetesen kerülnek. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy egy antiszociális fasz vagy te, Puzsér! Vigyázzál, szét lesz baszva a pofád!”

 

Úgy gondolom, hogy az élet jog, és nem kényszer. Hiszek a kegyelemben, ezért pártolom az eutanázia jogát. Kiáltsd: „Halált osztanál, Puzsér?! Mindig is mondtam, hogy egy büdös náci vagy! Téged kellett volna ledobni a Taigetoszról, te nyomorult korcs!”

 

Hiszem, hogy minden embert egyenlő jogok illetnek. Meggyőződésesen küzdök a kvótafeminizmus ellen, és az ellen, hogy férfigyűlölő szekták nemi háborúba taszítsák a civilizációt. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy lenézed és megveted a nőket, Puzsér, te falloszfasiszta féreg!”

 

Nem kedvelem Orbán Viktort. Taszít, ahogy felszámolja a jogállamot, és kiszervez minket az Unióból. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy gyűlölöd a magyarságot, Puzsér, te tetves hazaáruló!”

 

Egyáltalán nem örülök annak, hogy Magyarországon minden párt az agresszív, önző, szektás nyuggerek szavazatainak felvásárlására hajt. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy gyűlölöd az idős embereket, Puzsér! Miért akarod mindenáron Dunába lőni a saját anyádat?!”

 

Nem kedvelem sem Gyurcsányt, sem az utódpártot. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, Puzsér, hogy te vagy Orbán hasznos hülyéje vagy, vagy tudatos provokátor! Mindkét esetben rohadjon ki a szíved!”

 

Viszolyogtat a fajelmélet, a homoszexuálisokkal, zsidókkal, cigányokkal és migránsokkal szemben zajló uszítás. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, mi vagy te, Puzsér: egy büdös zsidó!”

 

Pártolom a fegyvertartás jogát, mert úgy vélem, hogy egy társadalom felnőtté válásához ez elengedhetetlen. Nem a fegyver – hanem a jog. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, Puzsér, hogy te mindenáron iskolai mészárlásokat akarsz! Addig nem nyugszol, rohadék?!”

 

Támogatom az egyneműek házasságát. Kiáltsd: „Miért akarsz minden gyereket ferde hajlamú pedofilokkal megbaszatni?! Csak nem azért, mert te is az vagy, Puzsér?! Mindig is mondtam, hogy gyerekekre vered a faszodat, te beteg állat!”

 

Életpárti vagyok, tehát szigorítanám az abortusz feltételeit. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy egy rohadt nőgyűlölő vagy te, Puzsér!”

 

Életpárti vagyok, tehát ellenzem a halálbüntetést. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy egy patkány vagy te, Puzsér, gyilkosok védelmezője! Remélem, a te családodat is legyilkolják majd! Akkor mit szólsz majd, te szemétláda?!”

Nem hiszek a feltétel nélküli segélyben, mert konzerválja a nyomort. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, rohadt Puzsér, hogy neked nincsen szíved! Egy neoliberális fasiszta vagy, hogy a beled rohadna ki!”

 

Hiszek a szólásszabadságban és a tabuk nélküli nyilvánosságban. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy sértesz minket, Puzsér! Belédfojtjuk a szót, kisöprünk a diskurzusból! Pusztulj a biztonságos zónánkból!”

 

Úgy tapasztalom, hogy a multikulturalizmus Nyugat-Európában a sorozatos terrortámadások és az egyre szaporodó no-go zónák képében megbukott, ezért ellenzem a Közel-Keletről és Észak-Afrikából érkező bevándorlók kontrollálatlan befogadását. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy egy szélsőjobboldali soviniszta vagy, Puzsér patkány! Máris szerveznéd a transzportokat, te idegengyűlölő rohadék?!”

 

Meggyőződésem, hogy az elnéptelenedő Magyarország halaszthatatlan érdeke dolgozni és szülni hajlandó, nem muzulmán lakosság tervszerű betelepítése. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy te csak arra vársz, Puzsér, hogy eladjad a hazánkat harminc ezüstért! Költsed koporsóra!”

 

Nem hiszek sem a neoliberális elitben, sem a Wall Street által diktált demokráciában. Nem hiszek abban a globális kapitalizmusban, amely milliárdokat tart nyomorban, miközben elégeti a légkört, és lakhatatlanná teszi a bolygót. Kiáltsd: „Jaj, Puzsér! Nem értesz a gazdasághoz! Mindig is mondtam, hogy jobban tennéd, ha inkább csak celebeket kritizálnál, az való neked!”

 

Erős véleményekben utazom, munkakörileg provokálok, sokszor nincs igazam, és még többször tolom túl a biciklit. Kiáltsd: „Takarodj a közéletből, Puzsér! Mindig is mondtam, hogy csak akadémikusoknak és Azurák Csabának van joga társadalmi problémákról beszélni. Semmi szükség itt a vitára, főleg nem a te ugatásodra! Majd az egyetemi dolozószobákban lerendezik ezt a szakemberek, akik értenek is hozzá, és nem csak belepofáznak, ahogy te teszed, te szerencsétlen!”

 

Az elmult tizenöt évben tucatszor rúgtak ki különböző orgánumoktól kifejezetten tartalmi-politikai okból. Rendes státuszban durván három évig dolgoztam, és volt vagy tíz év, melynek során teljesen ingyen gyártottam tartalmat. Kiáltsd: „Mi van, Puzsér, hiába erőlködsz, csak nem tudod elfogadni a piac törvényeit?! Mindig is mondtam, hogy egy összeférhetetlen fasz vagy, de úgy tűnik, mégiscsak van az a pénz, amiért korpásodik a hajad, te fasszopó!”

 

A Juventusnak szurkolok. Kiáltsd: „Mindig is mondtam, hogy a világ lúzere vagy, Puzsér, te csaló púpos geci! Álmodozz csak a BL-trófeáról halálod napjáig!”

 

/A fenti írást a Facebook törölte./

TrollParádé:

comments powered by Disqus