Búcsú FAM-tól - "White silence is violence"

» » írás / Értékes embernek gondoltuk, olyannak, aki képes lesz idővel szembenézni privilégiumaival és a belőle áradó toxikus maszkulanitással. Most azonban elválnak útjaink. A BLM-mozgalom alapvetően változtatta meg a tudásunkat arról, hogy mi jó és mi rossz, mi erkölcsös és mi erkölcstelen, mi feket és mi rasszista. Többé nem maradhatunk csendben, többé nem tolerálhatjuk a gyűlöletet, az elnyomást.


Nem magyarázkodunk, csak tényeket közlünk. A lentebb idézett gyűlöletbeszéd miatt szakítottunk meg minden kapcsolatot FAM-al, és megdöbbenve figyeljük, hogy bár a Facebook eltávolította az írást, FAM továbbra is vígan posztolhat, mintha mi sem történt volna. A szerkesztőségünk a jövőben nem hajlandó ezzel az üggyel foglalkozni. Black lives matter!


FAM írása. Vigyázat, erősen traumatizáló, gonosz, rasszista beszéd.

"Megmondjam a tutit? Hát az fájni fog tesó, az önérzetes csajod meg felháborodik, de lesz@rom. Tudod, hogy igazából miről szól a Black Lives Matter meg a bevándorlós emberjogizmus?

A fehér nő részéről arról, hogy gyere, b@sszál meg, a fehér férfi részéről, meg hogy én már nem tudom megb@szni a csajomat.

Nemrég volt egy tankönyvbe illő eset. Egy olasz suna elment az etiópokhoz, vagy hova a f@szomba, önkénteskedni. Elkapták a helyiek, fogva tartották, megerőszakolták. A p…na erre mit csinált? Áttért az iszlámra és meleg szavakkal emlékezett meg fogvatartóiról. Nem Stockholm szindróma, tesó, kurvára tévedsz, ha azt hiszed. Eleve ezért ment oda.

A fehér hetero, mint erőszakoló bunkó meg zsarnok nem azt jelenti, hogy erőszakoló, meg bunkó meg zsarnok, hanem hogy impotens barom. Ahogy a régi vígjátékokban b@sztatta a felszarvazott papucsot az asszony, aki épp csalta, hogy erőszakos meg vadállat. A papucs, vágod.

Vadállat.

Na, erről van szó, haver.

Kis pszichoanalízis: a dolgok sokszor pont az ellenkezőjüket jelentik. A hülye jobber kettős mércén siránkozik, amikor a balosok a fekák és arabok brutál macsóságát mentegetik a „más kultúrát meg kell érteni” és hasonló süketeléssel, miközben a csóró fehér csóka meg akkor is erőszaktevő, ha csak a metrón ránéz egy női v@lagra.

Kettős mérce?

Lóf@szt. Harag a puhapöcsre.

A fehér heteronak már nem áll fel a nagyvilágban, ez az igazság. És minél toleránsabb és nyuszibb, annál többször fogja megkapni a pofájába, hogy mekkora zsarnok micsoda bűnökkel. Az is baj lesz, hogy ha rosszul néz ki a fejéből, mert történeti bűnei vannak. Mintha mások nem népirtottak volna meg kereskedtek volna rabszolgákkal. Ez bizony a felszarvazott, impotens puhapöcsök sorsa. Tudod te ezt a lelked legmélyén. Nézzél b@zmeg a pornóoldalakon interracial-t vagy cuckoldot, és megérted a nyugat alkonyát.

Az örök igazság, tudod az, hogy az erősebb kutya b@szik, csak most ez az erősebb kutya magát áldozati báránynak adja el és farkasnak nevezi a kivénhedt házőrzőt, de még a palotapincsit is.”

/FAM/

TrollParádé:

comments powered by Disqus