Safety Pencil

» » futószalag / 

Borzasztó az a vérfürdő, ami a minap Párizsban történt, de mi itt, ebben a qurva országban jól tudjuk: van ennél sokkal rosszabb. Ha egy magyar művész úgy merészel lázadni a rendszer ellen, hogy a nyelve hegyével még csak nem is súrolja a politikai elit jobb vagy bal farpofáját, esetleg nincs gyomra szó nélkül tűrni azt, hogy a magyar kulturális élet épp olyan korrupt és színvonaltalan, mint a politika, nos a magyar művészt ilyenkor nem lövik agyon, nem robbantják fel, de még csak le sem csukják. Egyszerűen kiéheztetik.

 

A magyar művészettörténet elmúlt harminc-negyven évében százával voltak, és a mai napig is vannak olyan művészek, akik azután, hogy az alkohol, a drogok vagy az elmebaj megfosztotta őket emberi méltóságuktól, szívesebben haltak volna mártírhalált, ahelyett, hogy elevenen megrohadnak.

 

A terrorcselekmény áldozatai nyugodjanak békében! A terroristáknak és felbújtóiknak csupán annyit: akinek ennyi humorérzéke nincs, az ne szülessen embernek! Vagy legalábbis ne várja el, hogy mások emberszámba vegyék. Písz!
 

TrollParádé:

comments powered by Disqus