A hont védjük, a puncit meghódítjuk

» » futószalag / 

 

Aki magyar, velünk tart! És nem foglalkozik a gecizéssel, leszarja a szegény kis oligarcha panaszait, inkább a pozitívumokra koncentrál. Például arra a csodálatos szerelmi történetre, ami a Honvédelmi Minisztériumban bontakozott ki Hende Csaba és gyönyörű titkárnője között.

 

Se a nagy korkülönbség, se a keresztény katekézis, se Hende Csaba közismert és mély családszeretete nem tudta megakadályozni, hogy ez a két pajkos, szerelmes szív egymásra találjon. Ők ketten jelentik számunkra a reményt. Miközben az ellen ostrom alatt tart minket külföldről és belföldről, miközben a szabadság zászlaját csak azért nem ejtettük el, mert azt maga Orbán Viktor tartja, ők ketten jelentik a jövőt. A bujálkodó, szaporodó, boldog magyarságot.

 

Gyalázhattok bennünket, magyarokat, de mi a szeretet üzenetét visszük még akkor is, ha párizsi luxusszállodában szállunk meg közpénzen. Akkor is, ha jól fizető állásokat osztogatunk. Aki a megfelelő faszt szopja, az itt megtalálja a számítását. A Nemzeti Együttműködés Rendszere a szeretetre épül. Egymás szeretetére. A magyarság szeretetére. A pénz, a hatalom és a kokain szeretetére.

 

Hende Csabinak és ifjú szerelmének szeretnénk kedveskedni ezzel a gyönyörű Michael Bolton slágerrel. Reméljük tetszeni fog.

TrollParádé:

comments powered by Disqus