A Herceg megviccelt minket

» » futószalag / 

 

Orbán Gáspár zseniális poénnal szopatott be mindenkit. Első körben azt írta Facebook-oldalára, hogy Erasmus ösztöndíjat kapott, Heidelbergben fog tanulni, és hercegeket megszégyenítő puritánsággal egyszobás albérletben lakik majd.

A hercegi Facebook azóta újra frissült. Gáspár Urunk jól képen röhögte a sok újságírót, meg mindenki mást, hogy beszopták a fenti, valóban hihetetlen és valóban abszurd bejelentést.

Egy jó médiahack akkor működik, ha leleplezi az emberek hiszékenységét és kiszolgáltatottságát a médiának. Nem is gondoltam volna a Royal Baby zseniális akciója előtt, hogy van ebben az országban olyan ember aki elhiszi, hogy az Orbán-család bármely tagja elindul olyan pályázaton, amit nem az ő embereik írnak ki és nem az ő spanjaik bírálnak el. Ahogy az is elképesztő, hogy mindenki bevette Heidelberget, ahol nincs egy rendes focicsapat sem. Aki egy picit is ismeri a Herceget jól tudja, kizárólag olyan városban vagy községben él huzamosabb ideig, ahol van saját vip-páholya a stadionban.

És az a leginkább elképesztő, hogy az egyszobás albérletet mindenki benyalta! Most komolyan buta parasztok! Itt fosztogatnak öt éve és elmennek egyszobás albérletbe? Miért nem mindjárt rögtön a híd alá? Hány bőrt kell még lenyúzniuk rólatok, hogy egy kicsivel eszesebbek, életrevalóbbak legyetek? Buta bugrisok!

A Szerkesztőség nevében ezúton is szeretném megköszönni a Hercegnek, hogy ilyen leleményes tréfával mutatott rá sötét balkániságunkra. Igen, köszönjük! Tudjuk hol a helyünk, Herceg! Alázz minket tovább, ameddig csak nagyvonalúságod engedi!

 

TrollParádé:

comments powered by Disqus