Lábjegyzet egy lázadásához

» » futószalag / 

 

Lábjegyzet az elkényeztetett, nyálas, gusztustalan amcsi egyetemisták „lázadásához”

 

Mindig tök természetesnek tartottam, hogy mostam, főztem, pelenkáztam vagy babakocsit tologattam. Ahogy azt is, hogy a nőmet ugyanolyan szabad lényként kezeltem, ahogy magamat. Mégis utálom a feminizmust. Sosem szerettem, ha valakit megszólnak vagy gúnyolnak a származása vagy a kinézete miatt.

 

Mégis utálom a politikai korrektséget.

 

Miért? Azért, mert nem az egyenlőségről és a felszabadításról szól, hanem az elmekontrollról, az ember programozásáról, totális ellenőrzéséről. Egy orwelli világról. Ezek a szarháziak a szabadság zsigeri ellenségei. Egy frusztrált értelmiségi elit felülről megmondja, hogy mit és hogyan kell gondolnom, éreznem, milyen szavakat kell használnom.

 

Gondolatrendőrség.

 

Ha tehetnék, beleszólnának még a szexuális életembe is. Például hogy melyik közösülési póz elnyomó, szexista. Ha a partnernek is jó, akkor is, mert az, mint „elnyomott”, nem bír kellő öntudattal. Még életem legbalosabb időszakában is zsigerileg utáltam a kulturális baloldaliságot. Ami még baloldali szempontból is „ellenforradalmi”, mert a tőke-munka viszony helyett ilyen szarságokra helyezi a hangsúlyt. A politikailag korrekt amcsi egyetemistákat besorozni, és kibaszni a szíriai frontra! Szokják a másságot és a multikultit.

 

 

TrollParádé:

comments powered by Disqus