Gender-kurzus Kölnben

» » futószalag / 

A szilveszterező nők tömeges szexuális zaklatása a legjobb példája annak a hímsoviniszta gondolkodásmódnak és mentalitásnak, ami évezredeken át meghatározta ezt a civilizációt, ami létrehozta ezt a rasszista és nőellenes kultúrát, ami ellenzi a kvótát, és ami úgynevezett „hagyományos“ nemi szerepekkel valamint családképpel rontja meg a gyermekeket. Íme a példa arra, hogy ez ellen a hímsoviniszta, nőellenes kultúra ellen még sok tennivalónk akad az élet minden területén. 

 

Hö?! Hogy mi?! Hogy az erőszakolók muzulmán bevándorlók voltak?!

 

Nos, az a hisztériakeltés, ami a szerencsétlenül sikerült szilveszteri ünnepség ürügyén zajlik, azt a náci Németországot idézi, amely zsidóellenes propagandájának keretében előszeretettel alkalmazta az árja nők megrontásának évszázados toposzát. Ez a hisztéria a toleráns és befogadó Európát és annak alapértékeit rombolja! Senkinek nem jutott eszébe, hogy egy más kultúrából és háborús övezetből érkezett, számtalan szenvedésen keresztülment ember talán nem tud úgy viselkedni, mint a nyugati jólétben szocializálódott középosztálybeliek? És mellesleg: a német nők is viselkedhetnének kevésbé kihívóan.

 

Mi?! Hogy ez az utolsó mondat klasszikus nőellenes kijelentés, amelyben az áldozatot okolják az erőszaktevő helyett? Hogy ezért feljelentettek már nem egy humoristát?

 

Csakhogy azok nácik voltak.

 

TrollParádé:

comments powered by Disqus