Nyitott szerkesztőség:

 

Ha haverjaid vagy anyád szerint jó írásaid, videóid esetleg grafikáid vannak, amelyeket készen állsz közzétenni, akkor van számodra egy ajánlatunk.

 

Küldd el, amit gyátottál, mellé a nevedet vagy valami nicket, és ha jó az anyag, akkor leközöljük*. Munkád fejében nem kapsz semmit, de ne feledd: a fennálló szellemi közegben éhen halni kiváltság.

 

Mivel kapacitásunk véges, jó ízlésünk viszont kérlelhetetlen, leszögezzük: Ha nem kaptál visszajelzést, és az általad kínált anyag nem lett publikálva, megsértődni nem ér! Fáradozásod előre is köszönjük!

 

Várunk továbbá minden internetes hivatkozást melynek másik végén olyan anyagot találunk, amit közlésre, továbbgondolásra vagy vitára érdemesnek tartasz.

 

A nyitott szerkesztőség címe:

 

 

 

* Anyagod közlése a gyakorlatban azt jelenti, hogy beérkezett művedbe valamelyikünk részegen belenéz, aztán kivágja a kukába visszajelzés nélkül. A nívópálca magasan van: matematikailag a lottóötösre nagyobbak az esélyeid, mint arra, hogy szerkesztőségünk tagja légy. Mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy a színvonal ingadozása miatt jelenleg is kizárások zajlanak.