szerző / 1358/V polgártárs

Kapitalisták, igazságosztók, tarhálás

» » írás

Juhász Péter egy csomó fontos és értékes dolgot megjelenít a közéletben. Például ő Gyurcsány mellett az egyetlen ellenzéki szereplő, aki valóban érti és élvezi a média működését, színpadra termett, és képes átütni a közöny falát.


Botka gyémántbányája

» » írás

Botka László úgy böfögi fel a kampányígereteket a nyugdíjemeléstől kezdve a tizenharmadik havi nyugdíjon keresztül, a szépkorúaknak járó ingyenes gyógyszerekig, mintha gyémántbányát talált volna Szeged határában.


Neomarxista kiáltvány Amerikából

» » írás

Hogy mennyire radikalizálódik az amerikai szellemi élet, annak izgalmas tünete a Captain Fantastic című filmdráma. A néző Viggo Mortensen Oscarra jelölt alakításával egy olyan szélsőbalos propagandafilmet kap az arcába, ami akár az ötvenes évek Szovjetuniójában is készülhetett volna.


Facebook cenzúra

» » írás

Orbán finoman lebuzizta Vonát, aki pedig büszke heterónak vallja magát. A heteroszexuális magyar ember az ellentmondó állítások hatására könnyen elbizonytalanodik [persze nyilván nem a saját szexuális identitását illetően], és hát ahol ennyi elfojtott férfi[?]energia terhel egy kapcsolatot, ott valamit tenni kell.


Nyuggerisztán hétköznapjai IV.

» » írás

A Feneketlen-tó mellett trappolok. Mellettem a futópályán a késői óra és a lassan minden árnyat elnyelő szürkület ellenére folyamatosan róják a köröket Fitneszisten hívei.


Kommenttársadalom, trollháború, Zákkerbörg I.

» » audió


Pénztáros Lőrinc I.

» » audió


Élő Jázmin

» » audió


Celebszakácsművészet

» » audió


Szélsőközép Rádió - Liget, védők I.

» » audió