téma / bevándorlás


Gyűlöld a menekülteket, gyűlöld a buzikat, és ásd meg a saját sírod, Magyarország!

» » idegen tollak

Csukd be a szemed, és gondold végig, az elmúlt héten hányszor jártál az utcán, a tömegközlekedéssel, ürítsd ki az agyad, és gondold végig, hány ezer emberrel találkoztál, és gondold végig, hány menekült volt közöttük. Majd csukd be a szemed, lazíts, és gondold végig, mi az, ami tényleg nehezíti az életed, ezek a menekültek? Esetleg a buzik? Valaki, akinek más a véleménye? Talán az ápolók, a kis keresetűek, a szegénységben élők?


A mesterterv beválik

» » írás

És Finkelstein csapdájának fedele lecsapódott. A hatalom már hónapok óta készült erre a kampányra, titkosszolgálati jelentésekből ugyanis pontosan tudták, hogy nincstelen százezrek nyomulnak a magyar határ felé. Fölényes nyugalommal szemlélték a baloldal szónokait, amint azok kidagadt erekkel üvöltik, hogy a kormány hazudik, egyáltalán nincs is menekültprobléma, az egész bevándorló-kampány csak egy mocskos kommunikációs trükk.


KIÉ MAGYARORSZÁG?

» » írás

Közép-Európának e szegletére hagyományosan a plurietnikus társadalmi modell jellemző, aminek klasszikus példája a Monarchia volt, ahol valóban több etnikum élt sorsközösségben egy ténylegesen soknyelvű országban, amit nem kéne nagy hirtelen összekeverni a globális gyarmattartás ideológiájaként két-három évtizede propagált multikultival, mely a gyakorlatban -hogy, hogy nem- gazdaságilag, nyelvileg és kulturálisan egyaránt az anglo-amerikai modell uralmát jelenti.


Magyarország megtelt

» » írás

A Nemzeti Együttműködés propagandagépezete az államadósság, a rezsidémon és a gyermekeinkre leselkedő drog után újabb fantomot szabadít a magyar társadalomra: a megélhetési bevándorlót. A megélhetési bevándorló az új zsidó, cigány, kulák és kommunista. Élősködő, aki az élet minden területén fenyegetést jelent.