téma / bulvár

Puzsér vs. Hajdú

» » írás

Fenyegetett veréssel, bulvárlapoknak fizetett, hogy hazudozzanak rólam, most széles nyilvánosság előtt buzinak nevez. Hajdú Péter Sebestyén péntek esti műsorának promójában vezeti elő a buzizást.


Bulvár: a hatalom új fegyvere

» » írás

Nehéz tehát véletlennek látni a Blikk hasábjain érkező „választ᾿ Hajós csipkelődésére: a bulvárlap az Emil.RuleZ! énekesének családi életébe, feleségével és gyermekeivel való kapcsolatába mártotta méregfogait.Nagypénteki Hajrá!

» » írás

A Fidesz nagypéntekre időzítve vetette be választási csodafegyverét, melyre akkurátusan rávésette, hogy a párt Lendvai utcai székházában készült, és magának a Fradi elnökének, a Fidesz pártigazgatójának, a listák és a mozgósítások atyjának, Kubatov Gábornak a szakértelmét és ízlését dicséri.Lövészárokharc a bulvár frontján

» » írás

Egy közszereplőnek el kell fogadnia, hogy kritika, gúny és bizony sok esetben igazságtalan mocskolódás célkeresztjében éli az életét. Nehéz megszokni, hogy bár egyetlen forintnyi közpénz se tapad a kezedhez, és soha az életedben nem gyakoroltál semmiféle politikai hatalmat, mégis úgy lőnek rád, mintha a mesterséged része lenne a folyamatos hazudozás valamint az azzal járó vastag és viaszos arcbőr.


Szemtől szemben Hajdú Péterrel

» » írás

Megalapozatlanul neveztem pár hónappal ezelőtt jogi terrorizmusnak Hajdú Péter büntetőkereseteit meg a többi polgári pert, amiket ellenem indított. Tévedtem, túlzásba estem. Sajnálom. Úgy viselkedtem, mint az a kezdő kriminálpszichológus, aki néhány tucat élve felboncolt kutyakölyköt előásva az elkövető erőszakos karakterét, pszichopátiáját és szadizmusát diagnosztizálja, majd levonja a kézenfekvőnek tűnő következtetést: az elkövető sorozatgyilkos.


BB Évi: a dögevő bulvár legbecsesebb zsákmánya

» » írás

A bulvármédia húsfeldolgozó üzemei ezekben a napokban nyúzzák le az utolsó húscafatokat Párkányi Éváról, a kaposvári pultoslányról, akinek azt hazudták, hogy sztár lesz, ha engedi, hogy az országot benépesítő sötét embertömeg kukkolja őt. Azt hazudták neki, hogy ha élő adásban fingik, zabál és közösül, akkor karriert, pénzt és boldogságot talál.