téma / foci


Harminc elveszett év nyomában

» » írás

A magyar labdarúgásban dolgozó edzők számtalanszor vallottak gyalázatos kudarcot az elmúlt évtizedek során, s legalább ennyi arcpirítóan arrogáns és kioktató nyilatkozatot vágtak a közvélemény pofájába, ha az meg merészelte kérdőjelezni a szakértelmüket, vagy csak felvetette a felelősségüket.Ria-ria, milyen Hungária?

» » írás

Ejtsünk pár keresetlen szót a nemzeti identitásról is. Leghangosabban azok üvöltik most együtt a tömeggel, hogy RIA-RIA-HUNGÁRIA, akiknek a legkevesebb fogalmuk van arról, mit jelent ez a szó: Hungária és pontosabban milyen identitást fejezett ki évszázadokon át. Segítek, ha töriből nem maradt meg: egyáltalán nem magyar és egyáltalán nem nemzeti identitás volt a hungarus identitás, - épp ezért vallhatta magáénak békességben minden más velünk együtt élő nép.Pöcegödrökre épült stadionok: a romlás fellegvárai

» » írás

A kormányzati stadionépítés már a kezdetektől áldozatul esett az ellenzéki demagógiának, amely kapásból lélegeztetőgépek és szívgyógyszerek árára váltotta át a beruházási költségeket, s áldozatul esett a miniszterelnök személyes arcátlanságának, aki háza tövébe akkora stadiont építtetett, hogy abba a falu teljes lakossága távoli rokonokkal és haszonállatokkal együtt is beférjen.


Jó kezekben van a magyar foci

» » futószalag

Szakmailag mi amellett érvelünk, hogy kevesebb magyar meccs legyen a tévében. Aki ugyanis meg akarja nézni a mérkőzést, és választhat a tévé és a közözött, hogy kimegy-e, az inkább otthon marad.