téma / reklám

A tarháló elit

» » írás

A kormánypárti médiumok olyan mélyre lökték a hazai nyilvánosságot, amilyen mélyen a közbeszéd talán csak az ötvenes évek rákosista filmhíradóinak, vagy a harmincas évek nyilas hecckampányainak idején járt. A bulvár-, vér- és nyugdíjszomjas tömeg eszeveszett násztáncba kezdett a magyar államot módszeresen kifosztó, magát a nemzeti együttműködés rendszerének nevező maffiával.


Jé, a reklámok hazudnak?

» » írás

A Volkswagen egyetlen balszerencséje, hogy autógyártóként a termékek bizonyos tulajdonságait kötelezően le kell mérni egy hivatalos és a valóságtól teljesen elrugaszkodott metódus szerint, s azokat kizárólag a réti sasok által olvasható méretű betűvel ráírni a plakátokra és a katalógusokba.


Ádám a pénz helyett Évát keresi

» » írás

A meztelen társkereső vérbeli és mocskos trash-tévézés, ezt a rothadó döghúst azonban nem Hajdú Péter, Fásy Ádám vagy Anettka szállítja a magyar otthonokba - ez már hamisítatlan tengerentúli audiovizuális hulladék, szinte érezni is rajta a megromlott amerikai álomban ázó popcorn savanyú ízét.


A cinizmusból szőtt háló

» » írás

A reklámozott termék tényleges értékeinek hirdetését vagy az áruval kapcsolatos információk átadását „kecsesen᾿ mellőzik. Ehelyett inkább egy hazug univerzumot szarnak az árucikk köré abból a célból, hogy a célcsoport tagjai ennek a mesterséges salaknak a benyelésén keresztül óhajtsák kifejezni identitásukat.
Médiaháború és médiabéke

» » írás

Szabadságharcos kormányunk úgy tűnik, mégis meghátrál a reklámadó ügyében. Ugyan hol máshol tennék le a fegyvert, mint a tudat gyarmatosítói előtt? Ez természetesen nem vereség. Mindössze egy ésszerű és működőképesnek ígérkező alku két piacvezető cég - a Fidesz és az RTL - között, melyek egyaránt agymosásban, az emberi psziché adásvételében utaznak.